• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

PSG și-a speriat adversarii din Champions League după demonstrația de forță din fața celor de la Bayern Munchen, când s-a impus cu 3-0. Următorii adversari pentru Neymar și compania, în cea mai importantă competiție intercluburi din lume, vor fi Chipciu și Stanciu.

Anderlecht va primi pe teren propriu vizita celor de la PSG, iar Alexandru Chipciu consideră că echipa sa va avea o misiune aproape imposibilă. Mijlocaşul român a rămas impresionat de forța pe care o au francezii.

”O să fie foarte greu având în vedere și ultimul lor rezultat din campionat. Au bătut cu 6-2 pe Bordeaux, în Champions League au bătut cu 3-0 pe Bayern, dar la niciun meci nu ştii rezultatul dinainte.

Chiar dacă pare dezechilibru total, sper să jucăm bine și să facem un rezultat bun. Champions League e o competiție ciudată. Dacă te uiți la meciul nostru cu Celtic, 0-3, zici că ne-au omorât. Dar au avut o ocazie şi jumătate și ne-au bătut 3-0; asta e Champions League”, a declarat Chipciu.

Anderlecht este în grupa B în acest sezon de Champions League, alături de PSG, Bayern și Celtic, iar după primele două runde se află pe ultimul loc, fără niciun gol marcat.

Meciul dintre Anderlecht și PSG se va disputa miercuri, 18 octombire, de la ora 21:45.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT