• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Tenis, New Haven: Ana Bogdan - Kirsten Flipkens (azi, 19:00, Digi Sport 2)

Costel Pantilimon, fostul portar al lui Manchester City, a vorbit despre dubla fostei sale formații și Steaua, din play-off-ul UEFA Champions League, câștigată fără drept de apel de ”cetățeni” cu 6-0 la general (5-0 în tur și 1-0 în retur).

”Fane” spune că nu se aștepta la o asemenea diferență de scor, dar spune că alegerea Stelei, de a juca ofensiv, a cântărit decisiv la deznodământul calificării.

„Sincer, nici eu nu mă așteptam la diferența asta mare, mai ales în meciul tur. Cred că o altfel de abordare ar fi proporționat puțin scorul. Sincer eu nu cred că diferența e cea arătată de scor. La meciul retur a fost un meci cât de cât echilibrat, dar City a avut o posesie foarte mare și o câteva ocazii mari de gol. Cu o organizare bună s-a făcut față destul de bine.

Nu mă așteptam la diferența aceea și de scor și pe teren la meciul tur. Am crezut că o să fie o partidă mult mai închisă și precaută, dar a fost opțiunea Stelei de a juca ofensiv și a ieșit acel scor. Cred că dacă ar fi picat cu o altă echipă ar fi avut șanse mult mai mari”, a declarat Pantilimon.