• International Champions Cup: Bayern Munchen - Inter, joi, 27.07, ora 14.35, în direct la Digi Sport 1
  • Preliminarii Europa League: Craiova - Milan, joi, 27.07, ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1 

UPDATE: 12:45: Meciul Manchester City - Borussia Monchengladbach, din prima etapă a grupei C a UEFA Champions League, amânat din cauza ploii torenţiale de la Manchester, se va disputa, miercuri, de la ora 21:45.


Manchester City și Borussia Monchengladbach nu se vor mai întâlni marți seara, în grupele UEFA Champions League. Duelul de pe Etihad Stadium a fost amânat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

La Manchester plouă torențial, iar gazonul celor de la City a fost serios afectat, astfel că s-a decis amânarea jocului din Anglia, cel mai probabil pentru ziua de miercuri. Decizia a fost luată de arbitrul olandez Bjorn Kuipers, cu 20 de minute înainte fluierului de start, după ce a pătruns pe teren și a sesizat că mingea nu sărea.

Pep Guardiola se pregătea de debutul în grupele UEFA Champions League pe banca lui Manchester City, după ce a eliminat-o pe Steaua în play-off-ul competiției.

În sezonul trecut, Manchester City a ajuns până în semifinalele UEFA Champions League, la fel ca Bayern Munchen, care a fost antrenată de tehnicianul de acum al englezilor, Pep Guardiola.