• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

UPDATE: 12:45: Meciul Manchester City - Borussia Monchengladbach, din prima etapă a grupei C a UEFA Champions League, amânat din cauza ploii torenţiale de la Manchester, se va disputa, miercuri, de la ora 21:45.


Manchester City și Borussia Monchengladbach nu se vor mai întâlni marți seara, în grupele UEFA Champions League. Duelul de pe Etihad Stadium a fost amânat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

La Manchester plouă torențial, iar gazonul celor de la City a fost serios afectat, astfel că s-a decis amânarea jocului din Anglia, cel mai probabil pentru ziua de miercuri. Decizia a fost luată de arbitrul olandez Bjorn Kuipers, cu 20 de minute înainte fluierului de start, după ce a pătruns pe teren și a sesizat că mingea nu sărea.

Pep Guardiola se pregătea de debutul în grupele UEFA Champions League pe banca lui Manchester City, după ce a eliminat-o pe Steaua în play-off-ul competiției.

În sezonul trecut, Manchester City a ajuns până în semifinalele UEFA Champions League, la fel ca Bayern Munchen, care a fost antrenată de tehnicianul de acum al englezilor, Pep Guardiola.