• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Pep Guardiola va fi din nou adversarul Barcelonei, după ce anul trecut a fost eliminat de Bayern Munchen, în semifinalele UEFA Champions League. Catalanul se întoarce pe Camp Nou cu Manchester City și spune că Barcelona este cea mai bună echipă din lume, în acest moment.

Pe lângă Barcelona și Manchester City, din grupa C a Ligii Campionilor mai face parte o altă echipă puternică, Borussia Monchengladbach, dar și Celtic Glasgow.

"Revenirea pe Camp Nou este ca un cadou pentru mine. Vom juca cu cei mai buni, nicio echipă nu este peste Barcelona Primii trei (n.n. Messi, Suarez și Neymar) fac diferența, iar Luis Enrique face o treabă bună la Barcelona și sper să continue la fel pentru mulți ani de acum înainte", a spus Guardiola, la Radio Catalunya.

Pep Guardiola a fost provocat să vorbească și despre duelul cu Jose Mourinho, care va avea loc chiar în etapa viitoare, atunci când Manchester United și Manchester City se vor întâlni pe "Old Trafford". "Am venit în Premier League pentru aceste meciuri", s-a rezumat să spună Pep.