• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dan Petrescu va uita pentru o seară de războiul cu cei de la FCSB și a precizat că va fi fanul echipei lui Nicolae Dică în partida cu Sporting Lisabona. Roș-albaștrii au remizat, 0-0, la Lisabona, iar în această seară vor fi încurajați de un stadion plin.

De altfel, actualul tehnician al CFR-ului a recunoscut că va susține echipa lui Becali și în competițiile interne, dar doar atunci când nu va antrena în Liga 1.

"Sută la sută ţin cu FCSB în seara asta. Voi ţine toată viaţa cu Steaua în cupele europene şi voi ţine cu ei dacă nu voi fi antrenor în România, pentru că acolo am crescut, normal, am fost copil de mingi, am fost în galerie, am fost căpitanul echipei, am fost golgheterul echipei. Nu pot să uit acei ani, nu o să-mi ia nimeni acei ani, acele amintiri. Iar eu voi fi fanul Stelei sută la sută la meciul de azi şi îmi doresc să se califice" a declarat Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Chiar dacă e de părere că lusitanii au prima șansă la calificare, fostul jucător al Stelei crede în șansa formației pregătită de Nicolae Dică. Singura condiție este însă ca Niță să reușească să închidă poarta în fața vedetelor lui Sporting.

"Sper să bată Steaua, dar va fi foarte greu. Sper să nu primească gol. Dacă primesc gol va fi greu să marcheze două, dar sperăm ca Niţă şi Alibec să prindă o zi bună pentru că ei sunt cei mai importanţi jucători la meciul de azi" a mai precizat "Bursucul".

Partida dintre FCSB și Sporting Lisabona este programată în această seară, de la ora 21:45 și poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro, AICI