• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Înaintea meciului din UEFA Champions League dintre Paris Saint-Germain și Bayern Munchen, administratorii contului de Twitter în limba engleză al Bundesligii au ironizat incidentul dintre Neymar și Edinson Cavani, din timpul partidei cu Olympique Lyon.

Germanii au postat, alături de mesajul ”Așa se face, Neymar și Cavani”, un filmuleț cu jucătorii lui Bayern Munchen înainte de executarea unei lovituri libere, din timpul unui meci cu Hertha Berlin, din urmă cu mai mulți ani.. Atunci, sub privirile lui Arjen Robben, Franck Ribery și Toni  Kroos (plecat în 2014 la Real Madrid) s-au jucat ”piatră, hârtie, foarfece” pentru a decide cine va bate respectiva fază fixă.

Francezul a fost cel care a executat, iar apoi a jucat spre poarta adversă. Execuția sa n-a fost însă una reușită, mingea fiind blocată de zidul adversarilor.

PSG - Bayern este primul meci în care Neymar și Cavani se vor afla în același timp pe teren, după incidentul din partida cu Lyon. În ultimul joc din Ligue 1 al parizienilor, cel disputat la Montpellier și încheiat cu scorul de 0-0, brazilianul a absentat din cauza unei ușoare accidentări suferite la antrenament.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT