• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Viitorul are șanse mari să se califice în play-off-ul Champions League după 1-0 cu APOEL Nicosia, la Ovidiu, însă Victor Pițurcă crede că formația din Cipru va juca mult mai bine în partida retur, de miercuri seara.

"Eu nu cred că Hagi va pica în capcana primului joc. APOEL e o echipă care în ultimul timp a făcut meciuri memorabile. Am înţeles că a avut câţiva jucători accidentaţi în tur.

M-a surprins cum a jucat Viitorul, putea câştiga la câteva goluri diferenţă. Pe Viitorul o aşteaptă un meci foarte greu, sunt convins că APOEL va arăta o cu totul altă fază la retur", a spus Pițurcă, la "Fotbal Club", pe Digi Sport 1.

Întrebat despre o modificare surprinzătoare pe care Hagi ar putea să o facă astfel încât să îi surprindă pe ciprioţi, fostul selecţioner al României l-a nominalizat pe Eric, brazilianul adus în această vară la Viitorul.

"Eric oricând poate să marcheze gol, poate să îţi dea o pasă genială", e sigur Pițurcă.

"Ne așteptăm la o atmosferă foarte neprietenoasă și sper ca jucătorii noștrii să nu bage în seamă ce se întâmplă în tribună”, e convins și Cristi Bivolaru, directorul general al Viitorului.

Meciul dintre APOEL și Viitorul se va disputa miercuri, 2 august, de la ora 20:00 și va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.