• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Sporting Lisabona a reușit scorul serii în UEFA Champions League și prestația de la București formației pregătite de Jorge Jesus nu a fost trecută cu vederea de presa din Portugali, care a lăudat noile achiziții ale "leilor".

"Întăririle de milioane au deschis drumul către milioane" au notat portughezii de la Record după victoria la scor a echipei lui Jorge Jesus de pe Arena Națională.

"Doumbia, Acuna, Bruno Fernandez și Rodrigo Battaglia i-au costat pe cei de la Sporting aproximativ 20 de milioane de euro în această vară și pentru prima dată în acest sezon investițiile făcute s-au văzut" este introducerea articolului care analizează prestația echipei din Lisabona la București.

Prestațiile celor 4 fotbaliști aduși în ultima perioadă de mercato au ajutat-o pe Sporting să ajungă în grupele UEFA Champions League și au adus în conturile clubului 12.7 milioane de euro.

Asta doar pentru început, deoarece la fiecare victorie Sporting primește încă 1,5 milioane de euro iar la fiecare remiză 500.000 de euro.

Record nu i-a uitat nici pe Jeremy Mathieu și Fabio Coentrao. Pe primul l-a lăudat după devierea de la primul gol, în timp ce jucătorul venit de la Real Madrid a contribuit la golulu lui Battaglia.

Tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor este programată astăzi de la ora 19:00