• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cristiano Ronaldo a revenit în forţă în Champions League și a marcat două dintre golurile victoriei lui Real Madrid cu APOEL Nicosia, scor 3-0. Reușitele lusitanului în vârstă de 32 de ani au făcut înconjurul lumii și ziarele din Spania au tratat pe larg prestația sa.

Marca și As, cele mai importante publicații de sport din Spania, au scris intens despre jocul lui Cristiano Ronaldo de miercuri seară. ”Legea lui Ronaldo”, a fost mesajul de pe prima pagină a celor de la As.

Situația golurilor înscrise în Liga Campionilor de Ronaldo și Messi este 107-96 au mai remarcat aceștia. În continuare, în topul golgheterilor, Raul are 71, Ruud van Nistelrooy, 56, Benzema, 51. ”Marcatorul Cristiano, cu cele două goluri contra lui APOEL, se întoarce la Madrid și aduce victoria”, au scris și cei de la Marca despre singurul fotbalist care a înscris peste 100 de goluri în Champions League, respectiv 107. 

Tot ei au remarcat faptul că este al șaselea sezon consecutiv Champions League în care Ronaldo marchează în prima etapă, un total de 8 goluri. ”Cristiano Ronaldo s-a întors pentru a da echipei și fanilor ce aveau nevoie: goluri. Două goluri pentru Real Madrid au fost necesare. Atât timp cât Ronaldo este pe teren totul este sub control. Miercuri seară a înscris la prima atingere a balonului, la capătul unei acţiuni superbe, apoi a transformat o lovitură de pedeapsă pe care tot el a scos-o și a privit cum altul îi este anulat. Mistuitor și de neoprit. Ca întotdeauna. Cu două goluri înscrise în ultimul meci, Cristiano are șase în total, în acest sezon, atât la Real Madrid, cât și la naționala Portugaliei. Șase goluri în doar 300 de minute de joc”, au notat printre altele cei de la Marca.