• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Viktoria Plzen - FCSB 1-4. Echipa lui Nicolae Dică a câștigat la scor returul din Cehia și s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League. Invitat în studioul emisiunii Digi Sport Special, Ilie Dumitrescu a analizat prestația formației roș-albastre.

Fostul antrenor și jucător al Stelei a avut numai cuvinte de laudă după prestația FCSB-ului de la Plzen și l-a remarcat pe veteranul Teixeira.

"Golul din prima repriză a fost foarte important. Larie cu Bălașa au fost fără greșeală. Teixeira a ajutat foarte mult mijlocul, iar pe faza ofensivă a fost sclipitor. Trebuie să-l felicităm pe Gigi pentru transferul lui Teixeira. Dică a fost extrem de inspirat, din punct de vedere tactic, cel puțin în startul reprizei a doua. Trebuie felicitat pentru modul în care a gândit jocul. De această victorie și de această exprimare avea nevoie Nicolae Dică" a declarat fostul internațional.

Ilie Dumitrescu a analizat și prestația jucătorilor din echipa lui Dică. "Morais a făcut o partidă foarte bună, Teixeira a fost sclipitor, Pintilii a fost exact în fața apărării. Enache nu a avut reușite dar a fost disciplinat. Tănase își intră încet, încet în rol. A scos lovitura la primul gol și a fost foarte implicat. Jucătorii cu greutate și-au pus amprenta, dar și vizitele lui Gigi, care a spus că dă acele prime. Oricum, Teixeira și Alibec nu sunt sută la sută din punct de vedere fizic" a mai spus Dumitrescu.

"Investiție mai mult decât reușită după doar 4 meciuri jucate pentru Steaua" a completat Daniel Pancu, făcând referire la Filipe Teixeira.