• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Interesul uriaș din partea fanilor pentru meciul retur cu Sporting, din play-off-ul Champions League a produs un fenomen mai puțin întâlnit în ultima perioadă: apariția bișnițarilor la Arena Națională. Jandarmeria a confiscat mai multe bilete și a amendat o persoană care încerca să vândă tichete la suprapreț.

"În această dimineață, în urma unei acţiuni desfășurate în zona Arenei Naţionale, jandarmii bucureşteni au confiscat un număr de 22 de bilete pentru partida de fotbal dintre FCSB și Sporting Lisabona, comercializate ilegal de către o persoană la suprapreţ.

"Biletele au fost confiscate și vor fi predate organizatorului, iar persoana în cauză a fost sancționată cu 1.000 de lei.

Jandarmii vor supraveghea zona Arenei Naţionale pentru descurajarea acestui fenomen generat de interesul mare pentru această partidă.

Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive cu modificările şi completările aduse de Legea nr. 10 din 2012 precizează faptul că, revânzarea biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu achiziţioneze bilete din astfel de surse şi să nu încurajeze această practică întrucât riscă să fie înşelaţi şi să cumpere bilete falsificate" a anunțat Jardarmeria pe pagina oficială de facebook.

Autoritățile nu au însă cum să intervină și în mediul online, acolo unde prețurile biletelor au "explodat". S-a ajuns ca un tichet la tribuna a doua să fie vândut cu 600 RON.

Play-off-urile din Ligă au reprezentat mereu o reţetă bună pentru FCSB. După meciul cu Sporting, în conturile clubului vor intra din bilete aproape 800.000 de euro. Anul trecut, cu City, s-a obţinut aproape dublu, preţurile fiind mult mai mari ca urmare a numelui avut de adversară.

Partida dintre FCSB și Sporting se va disputa miercuri, 23 august, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.