• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gabriel Enache a avut din nou o evoluție foarte slabă și fanii l-au huiduit copios încă de la finalul primei reprize cu Sporting. Becali i-a transmis clar lui Dică faptul că nu mai vrea să îl vadă pe Enache în lotul echipei.

Fanii FCSB nu au mai avut răbdare cu fotbalistul de bandă dreaptă și l-au fluierat încă de la finalul primei reprize. Mijlocaşul reprofilat de ”roş-albaştrii” apărător de bandă dreaptă a greşit la golul lui Doumbia (13), l-a scăpat pe Acuna la a doua reușită a lusitanilor, apoi a fost extrem de nesigur chiar și în faza ofensivă. Fanii sunt porniți împotriva apărătorului de la confruntarea contra celor de la CS U Craiovei, scor 1-1, de acum aproximativ o lună, când l-au apostrofat la ieşirea de la vestiare și fotbalistul le-a răspuns.

De notat că Becali i-a transmis din nou lui Dică faptul că nu mai vrea să îl vadă pe Enache în lotul echipei, la fel cum a făcut-o şi în startul sezonului. Tehnicianul l-a făcut atunci să înţeleagă pe patron că îl vede un jucător important, care are un rol esențial în echipa de start. ”Ce poţi să-i faci lui Gabi Enache? Săracul, el îşi dă viaţa. Tot ce i-a dat Dumnezeu lui dă şi el pe teren. Mai mult nu poate face. L-aţi văzut indolent? Aţi văzut că nu aleargă? N-o să mai prindă lotul acum, că a venit Benzar, care e mare fotbalist. Toţi jucătorii care au participat la calificarea în play-off-ul Ligii sunt piese principale şi îi iubesc pe toţi. De ce? Ei au adus 12 milioane de euro", a anunţat Becali la Sport.ro.

Invitat la Digi Sport Special, Ilie Dumitrescu a comentat şi el prestaţia fundaşului dreapta din prima repriză a confruntării cu Sporting. ”A fost o reacție pozitivă după primirea golului, care putea fi evitat foarte ușor. Enache a stat pe linie cu cei 4 fundași. Omul lui a fost liber pe 6 metri. Singurul jucător care a fost nemarcat a fost Acuna. Era singur pe o rază de 3 sau 4 metri.Larie a ieșit să salveze situația și l-a lăsat pe Doumbia singur. Enache are mari probleme de poziționare. Nu vorbesc de nereușitele pe faza ofensivă. Nu a făcut o repriză foarte bună pe faza ofensivă”, a spus fosta legendă a roş-albaştrilor.

”Nu îi mai bag în seamă, eu trebuie să îmi văd de treaba mea. Sunt o grămadă de persoane care nu au ce face acasă şi vin să îl înjure pe Enache”, a spus fotbalistul despre fani, pentru ca apoi să vorbească despre partida propriu-zisă: ”E foarte drastic scorul, dar asta este. Noi am intrat motivaţi, am crezut în calificare. Acum trebuie să luăm titlul şi avem un juc bun în Europa League. Au venit şi jucători noi, sper ca ei să se acomodeze şi să ne ajute. Noi vom demonstra că suntem caractere, că ne dăm viaţa pe teren”.