• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mirel Rădoi, fostul antrenor al Stelei, salută calificarea roș-albaștrilor și a Astrei în grupele UEFA Champions League și spune că ar fi procedat la fel ca Reghecampf, jucând ofensiv împotriva lui Manchester City, chiar dacă ar fi pierdut la scor.

Fostul căpitan și antrenor al Stelei nu a fost și nu este în relații foarte bune cu actualul tehnician al roș-albaștrilor, pe care îl acuză că l-a ”săpat” pentru a-i lua locul pe banca echipei. Cu toate astea, nu a ezitat să-l laude pe acesta, pentru abordarea ”dublei” cu City, în ciuda deznodământului.

Cel mai important pentru România era ca cele două echipe să se califice. Ar trebui să învățăm ceva din cele două meciuri. În turul cu City trebuie să vedem că ne mai puteau da goluri. Cred că la noi este și o problemă de mentalitate.

Eu sunt de acord cu ce a ales Reghe. Și eu aș fi făcut la fel. Până la urmă, dacă pierdeam cu 1-0 acasă sau cu 2-0, crede cineva că am fi întors rezultatul în retur? Dacă stăteam să jucăm fricos. Probabil nu pierdeam 5-0. Avem jucători care nu au foarte multe meciuri în cupele europene și trebuie să le dai curaj. Altfel e greu ca în următorii ani să aibă personalitate în joc. 

Popa și Stanciu au intrat foarte relaxați, nu foarte motivați. Știau că nu mai au ce pierde. Atunci pentru ei a contat foarte mult să își facă un antrenament. Din punctul meu de vedere, nu au fost introduși pentru a nu risca o accidentare. Să nu uităm că acum jocul Stelei se bazează pe Nicușor Stanciu. Poate cu aducerea jucătorilor de la Astra să se mai schimbe puțin polii. Dar deocamdată jocul Stelei gravitează în jurul lui Nicușor Stanciu. În momentul în care Nicușor Stanciu nu avea o evoluție foarte bună, jocul Stelei stagna, se baza pe o fază fixă, pe un corner, pe o execuție a lui Popa... Nu erau foarte mulți jucători capabili să decidă jocul”, a declarat Mirel Rădoi, în direct, în studio-ul emisiunii Fotbal Club.