• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

A treia etapă a grupelor Ligii Campionilor a prilejuit şi un veritabil război al declaraţiilor între Jose Mourinho şi Antonio Conte, declanşat de managerul portughez al lui Manchester United după victoria cu 1-0 a "diavolilor" cu Benfica, de la Lisabona.

"Nu voi vorbi niciodată despre accidentaţi. Alţi antrenori nu fac nimic altceva decât să se plângă atunci când un jucător este accidentat", a spus "The Special One", cu trimitere evidentă la managerul lui Chelsea.

Conte s-a plâns zilele trecute de programul încărcat al londonezilor şi accidentările unor fotbalişti precum Kante, Drinkwater, Moses şi Morata.

Răspunsul italianului nu a întârziat să apară. "Mai întâi ar trebui să se preocupe de echipa lui, nu de alţii. Mourinho e interesat mai mult de ce se întâmplă la Chelsea, aşa s-a întâmplat şi sezonul trecut. Ar trebui să se concentreze la ce se întâmplă la propria echipă", a replicat Antonio Conte după egalul lui Chelsea de pe Stamford Bridge, 3-3 cu AS Roma.

Problemele medicale nu ocolesc nici lotul lui Manchester United. Jose Mourinho nu se poate baza în această perioadă pe Pogba, Rojo, Fellaini şi Ibrahimovic.

Manchester United este pe locul 2 în Premier League după opt etape, cu 20 de puncte, iar campioana Chelsea pe 5, cu 13 puncte. Cele două se vor întâlni în premieră în acest sezon pe 5 noiembrie, pe Stamford Bridge.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT