• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Messi, Suarez și Neymar alcătuiesc probabil cea mai bună tripletă din fotbalul mondial în acest moment și relația dintre ei este una specială. Cei 3 se distrează de minune atât în teren cât și la antrenamente, unde își fac tot felul de farse și glume. Ultima i-a avut în prim plan pe Neymar și Suarez.

Voia bună domină în continuare ședintele de pregătire ale Barcelonei. În timpul antrenamentului oficial de la Manchester, acolo unde Barcelona va evolua diseară contra lui City în Liga Campionilor, cei trei stăteau de vorbă la centrul terenului. Neymar s-a aplecat să-și lege sireturile în timp ce își sprijinea piciorul pe o minge. Suarez n-a stat pe gânduri și a lovit balonul, iar brazilianul a fost să cadă, spre amuzamentul uruguayanului.

Neymar n-a gustat prea mult gluma lui Suarez, dar și-a luat revanșa câteva minute mai târziu. Aflat deja la pământ după un contact cu un coechipier, Suarez a mai primit și un genunchi în spate din partea lui Neymar.

Glumele între cei doi sunt însă la ordinea zilei. La finalul partidei cu Leganes din campionat, câștigată de Barcelona cu , în drumul spre autocar, Neymar a vrut să-i ofere și el un assist lui Suarez, așa că i-a făcut o glumă și i-a "pasat" o gumă pe care o mestecase. Suarez nu și-a dat seama inițial de intenția coechipierului său, dar a gustat gluma. "Ce idiot!" a spus râzând atacantul sud-american în timp ce trecea pe lângă camera care a surprins momentul.

VIDEO CU FARSA LUI NEYMAR

Antrenamentul Barcelonei de la Manchester începuse cu încă un moment amuzant. Internaţionalul brazilian de tineret Marlon, care a ratat deplasarea la Manchester alături de coechipierii săi, după ce şi-a uitat paşaportul acasă, a fost ovaţionat, în glumă, de către Messi şi ceilalţi jucători ai Barcelonei, la antrenamentul la care a participat după sosirea cu întârziere în Anglia.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Ulterior, brazilienii Neymar şi Rafinha au postat pe reţelele de socializare o fotografie de la Manchester, alături de compatriotul lor, în care Marlon ţinea în mână preţiosul paşaport.