• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Prin remiza de la Dortmund, din a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor, Real Madrid a ajuns la 3 egaluri consecutive în toate competițiile. Elementul comun al adversarilor care au scăpat neînvinși de campioana Europei este culoarea galbenă a echipamentului.

Presa internațională a remarcat "blocajul" echipei lui Zidane, iar brazilienii de la Globoesporte au titrat pe prima pagină: "Febra galbenă".

"Ronaldo nu e destul", a scris și Gazzetta dello Sport.

"Nu te încrede în germani", notează cotidianul argentinian As, după ultima sincopă a Realului.

"Schurrle vine în ajutorul lui Dortmund împotriva Realului", au scris americanii de la ESPN.

Seria egalurilor Realului cu formațiile echipate în galben a început în urmă cu o săptămână, când Villarreal a plecat neînvinsă de pe Santiago Bernabeu (1-1), curmând tentativa madrilenilor de a stabili un nou record de victorii consecuitive în La Liga.

În aceeași săptămână, în meciul imediat următor, a urmat egalul cu nou promovata Las Palmas (2-2), iar rezultatul de la Dortmund a întregit seria.

Chiar dacă nu au stabilit un nou record de victorii consecutive în La Liga, madrilenii au 20 de meciuri la rând fără înfrângere. Ultima a venit chiar în Germania, un 0-2 pe terenul lui Wolfsburg, în sferturile de finală ale sezonului trecut de Liga Campionilor. În retur, Real a întors rezultatul, iar în cele din urmă a cucerit trofeul, după o finală câștigată la loviturile de departajare în fața concitadinei Atletico.