• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Partida dintre APOEL Nicosia şi Real Madrid va rămâne în istoria Ligii nu doar prin prisma diferenţei de scor, 6-0 pentru spanioli, dar şi pentru o serie de borne setate. Atât gruparea de pe Bernabeu, cât şi marele ei star, Ronaldo, se pot lăuda cu o serie de noi recorduri.

Real Madrid a făcut show în prima repriză a meciului cu APOEL Nicosia și a marcat de 4 ori, prin Benzema (2), Modric și Nacho.

A fost cea mai bună repriză a Realului în UCL, într-un meci jucat în deplasare.

În partea a doua a ieșit la rampă Cristiano Ronaldo, portughezul izbutind o dublă într-un interval de doar 5 minute. El a ajuns la cota 113 goluri, în total, în Champions League.

CR7 a stabilit iar borne importante: a marcat golul 100 pentru Real în competițiile UEFA (98 de reușite în UCL și 2 în Supercupa Europei).

În plus, Ronaldo a ajuns la 18 goluri în acest an de UCL, ceea ce reprezintă un record pentru un jucător, într-un an calendaristic.

Ronaldo a înscris al 98-lea său gol în Ligă pentru Real, devenind fotbalistul care a marcat cel mai mult în istorie pentru un singur club, în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume. El l-a depăşit pe Messi, care a marcat 97 de goluri pentru Barcelona.

Golurile lui Ronaldo în 2017, în Ligă

E încă o dovadă că Ronaldo se simte mult mai bine în UCL decât în La Liga. În acest sezon, el a marcat de 8 ori în grupele UCL, din 37 de șuturi, în timp ce în campionat e în criză profundă: are un singur gol, din 55 de execuții.