• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fără înfrângere în grupa F din UEFA Champions League, Real Madrid nu a avut un meci uşor pe terenul lui Sporting. Portughezii au egalat în inferioritate numerică, dar Benzema i-a adus victoria campioanei Europei cu 2-1.

Cu 29 de dispute fără înfrângere în toate competiţiile, galacticii au deschis scorul prin Varane. Bucuria campionilor en-titre putea fi de scurtă durată, dacă Sergio Ramos nu intervenea salvator la execuția lui Bruno Cesar. Brazilianul şi-a mai încercat o dată norocul până la pauză, dar nu a nimerit ţinta din lovitură liberă.

AICI AI GOLURILE DIN SPORTING - REAL 1-2

Jucătorii lui Zinedine Zidane păreau să fi scăpat de emoţii în minutul 64, când Joao Pereira a fost eliminat pentru o lovitură aplicată lui Kovacic. Nu a fost aşa. Coentrao a făcut henţ în careu, iar Adrien Silva a înscris din penalty.

Intrat în repriza secunda, Karim Benzema a adus victoria, cu un gol marcat cu o lovitură de cap, cu 3 minute înainte de final.

Pe locul secund în grupă, madrilenii au rămas la două puncte în spatele liderului Borussia Dortmund. Lupta decisivă pentru întâietate se va da în ultima etapă, când nemţii vin pe Santiago Bernabeu.