• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Eliminați cu scorul general de 0-6, din play-off-ul Champions League, Steaua nu a reușit să producă minunea în Anglia și s-a oprit în play-off-ul UEFA Champions League. Jugurtha Hamroun spune că Steaua a pierdut onorabil, iar diferenţa a fost decisă de valoarea fotbaliştilor de pe teren.

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a pierdut cu 1-0 pe Etihad, din Manchester, iar Jugurtha Hamroun spune că nu rezultatul nu este unul ruşinos, diferenţa dintre fotbalişti fiind factorul care a decis eliminarea la scorul general de 0-6. “Nu trebuie să ne fie ruşine după acest meci. Cred că ne-am luptat bine, am fost o echipă compactă în apărare. Tactic, a fost mai bine decât în primul meci. Diferenţa dintre jucători a decis, cred că nivelul este foarte ridicat, dar nu au avut atât de multe ocazii. Aşa cum am spus, nu trebuie să ne fie ruşine".

Jugurtha Hamroun este conştient că jucătorii lui Manchester au intrat mult mai relaxaţi pe teren, după ce “cetăţenii” s-au impus cu 5-0 pe Arena Naţională.

“Nu ştiu, poate că au fost relaxaţi, dar eu încerc să rămân concentrat pe jocul nostru. Cred că nu le-am dat atât de mult spaţiu, aşa că a fost greu să îşi creeze oportunităţi importante de a marca, suntem mulţumiţi de prestaţia noastră, este bine pentru noi”.

Roș-albaștrii au scăpat de ”coșmarul” City și se pregătesc acum pentru grupele Europa League, a căror componență o vom afla vineri, 26 august, ÎN DIRECT la Digi Sport, de la ora 14:00, într-o ediție specială a emisiunii ”Fotbal European”. “Da, cu siguranţă. Vom fi văzuţi ca o echipă mică de fiecare dată. vom încerca să ne facem jocul şi nu avem nimic de pierdut, vom vedea ce se va întâmpla”, a mai zis Hamroun.

Referitor la plecarea sa de la echipă, Hamroun a spus că “nu ştiu acest lucru. Trebuie să vedem ce se va întâmpla în zilele următoare. Nu am nimic de spus despre acest lucru, vom vedea. Îmi pare rău!”.