• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Mijlocaşul francez Franck Ribery, de la Bayern Munchen, a reacționat nervos în momentul în care a fost schimbat în meciul cu Anderlecht (3-0), disputat marţi în Grupa B a Champions League. Acesta şi-a aruncat tricoul pe banca de rezerve, imediat după ce a fost înlocuit.

Ribery, 34 ani, revenit după o accidentare, avea un cartonaş galben, după ce-i ceruse arbitrului eliminarea unui adversar în minutul 11.

Antrenorul Carlo Ancelotti s-a declarat surprins de reacţia francezului, care arată tensiunile din vestiarul bavarezilor.

''Era nervos. Nu vreau să comentez reacţia lui. Dar mai erau 10 minute de joc şi el deja avea un galben. Nu s-a antrenat duminică şi am vrut să-l menajez puţin.

Schimbarea nu avea legătură cu prestaţia lui. Îl înțeleg că vrea să joace 90 de minute, dar nu înțeleg reacția lui'', a declarat Ancelotti după meci.

Lothar Matthaeus, fostă glorie a clubului bavarez, în prezent consultant pentru Sky Sports, a criticat reacţia fotbalistului francez.

''Ribery este la Munchen de mult timp. Este pasional, dar nu poţi arunca tricoul lui Bayern aşa pe banca de rezerve. Este un semnal negativ vizavi de club''.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT