• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Ronaldo continuă lupta cu recordurile în UEFA Champions League. De doar 17 minute a avut nevoie starul lui Real pentru a puncta în derby-ul serii, pe terenul lui Dortmund.

Schimbul acid de replici cu Zidane, de la finalul partidei din campionat, din week-endul trecut a părut că l-a motivat suplimentar pe CR7.

Deşi jurnaliştii spanioli au descoperit că portughezul se află la cel mai slab start de sezon de când a venit pe Bernabeu, Liga Campionilor rămâne competiţia sa favorită.

AICI POŢI VEDEA REUŞITA LUI RONALDO CONTRA LUI DORTMUND

Ronaldo a punctat din nou, cu Dortmund, cel mai bun marcator din istoria competiţiei ajungând în acest moment la cota 95. El mai are trei goluri în Europa, dar în Cupa UEFA.

1 gol în primele 6 partide din La Liga a marcat CR7 în acest sezon

Echipele din Germania sunt victimele preferate ale starului lusitan. El a înscris 18 goluri în 17 partide în faţa echipelor din Bundesliga, în Champions League.

Ronaldo a înscris de 45 de ori în Ligă, în ultimele 4 sezoane. Al doilea golgheter al competiţiei în această perioadă a marcat cu 18 de goluri mai puţin.