• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Meci cu totul special pentru Cristiano Ronaldo! Miercuri seara, starul portughez o va înfrunta pe Sporting Lisabona, în prima etapă a grupelor UEFA Champions League. Bruno de Carvalho, conducătorul lui Sporting, speră ca starul Realului să își încheie cariera la Lisabona, club care l-a trimis în fotbalul mare, la Manchester United.

"Fără îndoială că mi-ar plăcea ca Ronaldo să se retragă de aici, de acasă. El reprezintă foarte mult pentru noi, un adevărat ambasador pentru Sporting. Meciul o să fie unul special pentru el, dar și pentru noi. S-a văzut cum a reacționat atunci când a văzut tragerea la sorți. Va fi un meci frumos", a spus Bruno de Carvalho.

Șeful lui Sporting recunoaște că portughezii au făcut o greșeală atunci când l-au lăsat pe Ronaldo să plece la Manchester United, la doar 18 ani. "El avea un talent incredibil! Ca un fan al lui Sporting, am sperat că îl putem ține. Am făcut o afacere proastă, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar".

Sporting l-a transferat pe Ronaldo la Manchester United în 2003, pentru aproape 18 milioane de euro.

110 milioane de euro este cota portughezului, conform transfermarkt.de