• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După o perioadă neagră, Ronaldo a făcut un nou meci mare, în Ligă, pe terenul lui APOEL. La final, lusitanul a refuzat să discute cu presa, reproşându-le ziariştilor ultimele materiale scrise.

Dubla din Cipru l-a adus pe CR7 la cota 113 în Champions League, portughezul stabilind mai multe recorduri importante.

Chiar şi aşa, la final, în loc să fie bucuros pentru performanţa sa, lusitanul s-a "răţoit" la ziarişti. El a refuzat orice dialog, reproşându-le jurnaliştilor că sunt interesaţi mai mult de cancan şi conflict decât de adevăr.

"Eu spun un lucru şi voi scrieţi altceva. Cum vreţi să mai vorbesc cu voi?", a comentat CR7, conform Marca.

Nemulţumirea principală a lui Ronaldo ar veni din faptul că presa a scris intens despre presupusul conflict dintre el şi Ramos.

"Relaţia dintre Cristiano şi Ramos s-a răcit de la înfrângerea pe Wembley. De fapt, CR7 e supărat pentru declaraţiile date de căpitanul Realului. Ruptura dintre cei doi a fost şi mai evidentă în ultimul interviu dat de Ramos. Întrebat despre posibilitatea ca Ronaldo să plece în vară de pe Bernabeu, fundaşul a punctat: `Întrebaţi-l pe el, astfel de lucruri mie îmi scapă`!", nota Marca săptămâna trecută.

Sergio Ramos, căpitanul Realului, nu a fost de acord cu declaraţiile date de Ronaldo după înfrângerea de pe Wembley. Portughezul afirmase că plecările din vară sunt repercutate în rezultatele echipei. "Jucătorii care au venit în această vară au foarte mult potenţial, dar cei cei care au plecat, Pepe, Alvaro Morata şi James Rodriguez, ne făceau mai puternici. Cei care sunt acum în echipă sunt mai tineri", a spus CR7.

Cu siguranţă că între cei doi relaţiile nu sunt cele mai bune, însă se pare că eventualul conflict a fost mult amplificat de media. La finalul partidei de aseară, Lucas Vazquez şi Nacho au vorbit pe marginea subiectului.

"Sunt colegi şi prieteni, nu e absolut nicio problemă între ei", au fost declaraţiile "la indigo" ale celor doi.