• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid - Dortmund 3-2. Champions League este competiţia lui Ronaldo. Cu o zi înainte să primească un nou "Balon de Aur", starul din atacul Realului a stabilit noi recorduri în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume.

De doar 13 minute a avut nevoie CR7 pentru a marca contra lui Dortmund, în etapa a şasea din Champions League. Acest gol a însemnat şi doborârea unui record: a devenit primul jucător din istorie care marchează în fiecare meci din grupele Ligii, în acelaşi sezon.

Şi Neymar avea şansa să ajungă la această bornă, marcând în primele cinci partide în actuala stagiune. Ieri, însă, pe terenul lui Bayern, brazilianul nu a înscris şi i-a dat "verde" lui Ronaldo spre setarea acestei borne.

 

Ronaldo, care a înscris după o pasă decisivă a lui Kovacic, a ajuns la cota 9 în acest sezon de Ligă. El a marcat un gol în turul de la Dortmund, 4 goluri contra lui APOEL (câte o dublă în fiecare partidă) şi câte un gol în duelurile cu Spurs.

114 goluri a marcat Ronaldo în istoria Champions League, fiind cel mai bun marcator all-time. 60 dintre goluri au venit în grupe (la egalitate cu Messi).