• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid a câștigat meciul de la Lisabona, cu Sporting, 2-1, și a obținut calificarea în optimile UEFA Champions League. Singura satisfacție a gazdelor a fost aceea că Ronaldo nu a marcat.

Starul ”galacticilor”, format și crescut la Sporting Lisabona, a fost așteptat ca un star de întreaga asistență. ”Bine ai venit acasă, Ronaldo!” au titrat organizatorii pe tabela de marcaj, în timp ce unii dintre fani i-au pregătit și câteva bannere speciale. 

Și Ronaldo a fost emoționat de acest moment și poate că tocmai de aceea nu a urmărit în mod special să marcheze vreun gol. ”CR 7” nu le-a rămas dator fanilor pe care i-a aplaudat de mai multe ori.

”Am pregătit ceva de bun-venit pentru Cristiano, dar va trebui să așteptăm și să vedem cât de mult putem face în funcție de restricțiile UEFA. Ronaldo este un om al lui Sporting, astfel că el va simți și va primi sprijinul nostru ori de câte ori se va întoarce aici.

Cred că va fi un moment frumos și oamenii vor aprecia ce facem pentru unul dintre noi. Cristiano este ca un fiu pentru noi și de aceea ne-ar plăcea să-l mai avem alături de noi la un moment dat”, a spus Bruno De Carvalho, pre;edintele lui Sporting înaintea meciului.