• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

FCSB trebuie să marcheze la Plzen pentru a spera la calificare, după remiza cu patru goluri de pe ”Arena Națională”, scor 2-2. Roș-albaștrii au nevoie de victorie sau de un egal cu cel puțin șase goluri pentru a face pasul în play-off-ul Champions League.

Chiar dacă acum au șansa a doua, elevii lui Nicolae Dică nu se vor simți singuri la Plzen. Fotbaliștii echipei finanțate de către Gigi Becali va avea parte și de o micuță galerie. În afara celor care vor veni special din țară, la meci vor mai fi prezenți români care muncesc fie în Germania, fie, evident, în Cehia.

Doritorii au putut intra azi în posesia biletelor, astfel că acum gândul le stă doar la meciul de diseară care va începe la ora 21:15 și care va fi transmis în format LIVE TEXT pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

”Să sperăm că Steaua va câștiga și-și va asigura astfel locul măcar în grupele Europa League. Pe cine mizez să facă diferența? Pe Alibec! Va evolua cu multă ambiție, veți vedea”, a spus unul dintre simpatizanții roș-albaștrilor.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Ambiția lui Alibec poate fi alimentată și de cel mai recent gest făcut de Pintilii, după ce el a fost numit noul căpitan al echipei.  Căpitanul numit de Becai, Mihai Pintilii, a înțeles situația lui Denis Alibec și l-a simțit pe colegul său afectat; astfel că a decis ca în partida de la Plzen să facă un gest superb și să-i dea banderola atacantului de 26 de ani. Mijlocașul speră ca prin acest comportament să-l determine pe Alibec să fie cu gândul doar la meci.

”Dacă Pintilii face acest gest mă bucură enorm. Înseamnă că e prietenie, frăție. Mă bucură mult acest lucru, cum să nu fiu fericit!?”, a declarat Becali, după ce a auzit ce are de gând să facă ”Pinti”.