• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Marele pariu al lui Guardiola, Claudio Bravo, a gafat nepermis aseară, încasând un cartonaş roşu în debutul părţii secunde din meciul Barcelona - City 4-0.

Cu un om în plus, catalanii au făcut legea pe teren, după o primă repriză destul de echilibrată, astfel că înfrângerea a fost pusă de cele mai multe publicaţii din Regatul Unit pe seama fotbalistului adus chiar de la Barcelona în această toamnă.

Aproape fără excepţie, ziariştii britanici au scris despre cât de neinspirat a fost Pep renunţând la Joe Hart, mai ales că acesta se află într-o formă excelentă la Torino.

Mulţi s-au grăbit să scrie că, din 2017, odată împrumutul în Serie A expirat, goalkeeper-ul englez va reveni în primul "11" al cetăţenilor, însă această variantă nu este deloc una verosimilă. Potrivit Sunday Express, Hart nu ia în calcul o revenire la clubul care l-a consacrat atâta vreme cât Guardiola e antrenor. Portarul s-a simţit umilit şi va dori şi în stagiunea viitoare să fie împrumutat.

"Joe Hart nu are niciun interes să se întoarcă la Manchester City la finalul acestui sezon. S-a simţit trădat de Guardiola şi nu mai vrea să colaboreze cu acesta", notează Sunday Express.

Hart a fost îndepărtat de Guardiola din primul "11" al lui City din cauza jocului deficitar de picior. Chiar dacă transferul lui Bravo nu se materializase încă, Pep a apelat la rezerva Caballero în dauna portarului titular al naţionalei Angliei.