• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Probleme la Sporting, în ziua în care la Nyon s-a tras la sorţi play-off-ul Ligii Campionilor. Adversara FCSB e în plin scandal, notează O'Jogo, Bryan Ruiz refuzând să se prezinte la Academia de la Alcochete pentru antrenamente.

Pe finalul sezonului trecut, relaţia dintre costarican, care era printre căpitanii echipei şi Jorge Jesus, tehnicianul "leilor", s-a deteriorat. Fotbalistul şi-a exprimat ulterior dorinţa de a pleca, însă Sporting i-a transmis că nu va lua în calcul decât o ofertă apropiată de 5 milioane de euro.

Lucrurile au luat o turnură neaşteptată azi, în condiţiile în care mijlocaşul ofensiv a refuzat să se prezinte la antrenamente. El vrea să plece de la Sporting, însă există interes din partea unei singure echipe, notează sursa citată: Al Ahli.

În vârstă de 31 de ani, Bryan Ruiz a sosit la gruparea portugheză în 2015, impunându-se ca un fotbalist important. A marcat 10 goluri în 66 de prezenţe pentru "lei".

Relaţia rece cu Jorge Jesus i-a surprins pe mulţi, mai ales că tehnicianul dădea un interviu în luna aprilie în care explica faptul că Ruiz este "un exemplu de urmat pentru tineri". Pe finalul sezonului, cei doi au avut mari probleme şi se pare că le e imposibil să treacă peste.

Primul meci dintre Sporting și FCSB se va juca în Portugalia, la Lisabona, pe 15 august, iar returul pe 23 august, pe ”Arena Națională”, ambele partide de la ora 21:45.