Marele avantaj al Barcelonei în ”dubla” cu PSG din Champions League
FC Barcelona Training Session And Press Conference - UEFA Champions League 2023/24, Barcellona, Spain - 11 Mar 2024
Barcelona a picat cu PSG în ”sferturile” UCL, iar Xavi a surprins pe toată lumea
George Becali to Sell FCSB Soccer Team, Bucharest, Romania - 24 Apr 2023
Ofertă de ȘASE milioane de euro! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: ”Cu Dumnezeu nu negociezi”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

VIDEO Steaua riscă sancțiuni după scandalul de la Skopje! Observatorul meciului face raport special

22.07.2013, 23:53

UPDATE Ora 21:30. Steaua riscă sancțiuni după scandalul de la antrenamentul oficial. Reporterii ProTV au discutat cu observatorul partidei care le-ar fi transmis că antrenamentul oficial ar fi trebuit să fie deschis presei cel puțin în primul sfert de oră.

mihai stoica-1
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

"O să scriu tot în raport. Nu este posibil aşa ceva, am rămas uluit când am auzit că Steaua susţine că antrenamentul nu trebuie să fie deschis presei. Eu de ce sunt aici, nu e meci sub egida UEFA? Regulamentul e unul singur", a declarat Mark Blackborne, observatorul meciului, notează prosport.ro

Blackborne a discutat și cu Valeriu Argăseală înainte de startul partidei pentru a afla și varianta oficială a roș-albaștrilor în legătură cu incidentele de la antrenamentul oficial.

La Anexa a III-a din cadrul Regulamentului "UEFA Champions League, 2013/14 competition", privind activităţile legate de presă este stipulată următoarea regulă:

Fiecare club trebuie să decidă dacă lasă întregul antrenament deschis sau doar primele sau ultimele 15 minute pentru presă. Dacă un club decide să lase deschise doar 15 minute, acestea se vor aplica întregii prese. Dacă un club se decide să lase doar 15 minute deschise, dar postul său de televiziune doreşte să asiste la întreaga şedinţă, atunci deţinătorii de drepturi din ţara respectivă şi din cea a echipei vizitatoare trebuie să beneficieze de acelaşi drept.


UPDATE Ora 12:10. Oficialul Stelei, Mihai Stoica, a plecat de la Tribunalul din Skopje. Stoica a fost amendat cu 25.000 de denari, adică 405 euro, dar va suporta și cheltuielile de judecată, ca urmare a incidentelor pe care le-a avut cu reporterii Pro TV și cu reprezentanții Pro Sport.


UPDATE Ora 10:30. Managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica, s-a întors la poliţie, la prima oră a zilei, însoţit de un avocat, după care va merge la tribunal pentru stabilirea faptelor. La fața locului a sosit şi prim-secretarul ambasadei României în Macedonia.


UPDATE Ora 10:25. Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a fost audiat la poliţia din Skopje, în noaptea de luni spre marţi, după ce a avut un incident cu reporterii ProSport şi ProTV.

Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV ar fi fost agresaţi de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor. Din declaraţiile jurnaliştilor implicaţi, Stoica şi unul dintre agenţi i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. 

Alexandra Tănăsescu a mers la spital unde i-a fost eliberat un certificat medico-legal, mâna Alexandrei fiind bandajată de către medici.

Reprezentaţi ai poliţiei au ajuns în jurul orei 00.00, ora locală, la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, pentru a-l identifica pe agresor. Stoica a afirmat că el este cel acuzat, însă a refuzat iniţial să meargă la poliţie.

În momentul în care poliţia l-a invitat la secţie, managerul Stelei a afirmat că este cetăţean european, iar reprezentanţii legii trebuie să se prezinte cu mandat pentru aşa ceva.

În cele din urmă, Stoica a acceptat să meargă la secţia de poliţie, dar acolo managerul Stelei a declarat că cei doi care au agresat-o pe Alexandra Tănăsescu nu sunt gărzile sale de corp şi că nu sunt cazaţi în hotelul Stelei.


Ultima ședință de pregătire pe care a efectuat-o Steaua înaintea returului cu Vardar Skopje a avut parte de un scandal fără precedent pentru fotbalul şi presa din România.

UEFA nu impune ca antrenamentele să fie deschise presei în tururile preliminare ale UCL, iar conducerea formației din Ghencea a luat decizia să interzică accesul la ședința de pregătire a reporterilor postului care va transmite meciul în direct, Pro TV, și a ziariștilor de la Pro Sport, colegi de trust cu televiziunea în cauză. Înștiințați de hotărârea conducerii executive a Stelei, jurnaliștii respectivi s-au prezentat totuși la stadion, iar lucrurile au degenerat atunci când ziariştii au încercat să pătrundă în incinta arenei.

Conform Mediafax, ziariștii ar fi fost agresați de cei trei agenți de pază care au însoțit-o pe campioana României în deplasarea la Skopje, jurnaliştilor impunându-li-se să părăsească imediat stadionul. De asemenea, ziariștii susțin că oficialul Stelei le-ar fi adresat mai multe injurii, totul culminând cu faptul că la un moment dat acesta i-ar fi smuls din mână telefonul unei reporterițe care filma incidentele, pentru ca apoi să înceapă să șteargă imaginile.

Am avut un incident nefericit la antrenament. Sigur, îmi cer scuze pentru acest lucru, îmi pare rău că am avut această ieșire, dar ziariștii în cauză n-au respectat decizia noastră. Toată presa a respectat hotărârea ca antrenamentul să fie închis și n-au venit, dar cei de la Pro TV și Pro Sport au apărut totuși și au încercat să intre cu forța.

I-am invitat mai întâi cu frumosul, dar apoi am avut o ieșire necontrolată. Nu am bruscat însă pe nimeni, ci doar am avut un limbaj mai colorat, că așa e la stadion. I-am luat telefonul din mână, e adevărat, pentru că mă sfida, filmându-mă direct în față, dar i l-am dat imediat înapoi. Este regretabil, dar trebuie să existe respect reciproc. Repet, nu am bruscat pe nimeni, e o minciună și mă gândesc să-i acționez în judecată, a spus Mihai Stoica, în direct la Digi Sport, în cadrul Fanatik Show.

Prezent în studio ca invitat, Cornel Dinu l-a sfătuit pe mananagerul Stelei să fie mult mai cumpătat pe viitor, poziţia în care se află la Steaua obligându-l să aibă alt comportament.

Etichete: scandal urias la antrenamentul oficial al stelei de la skopje , scandal skopje , scandal vardar steaua , scandal mihai stoica mm skopje , injuraturi mihai stoica , antrenament inchis steaua mihai stoica cearta , incidente grave la vardar - steaua ziaristi mihai stoica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
George Becali to Sell FCSB Soccer Team, Bucharest, Romania - 24 Apr 2023
Ofertă de ȘASE milioane de euro! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: ”Cu Dumnezeu nu negociezi”

Răsturnare de situație! Xabi Alonso a decis unde va antrena în sezonul viitor
profimedia-0858750927
Ce se va întâmpla cu Radu Drăgușin la următorul meci al lui Tottenham
London, England, 9th March 2024. Radu Dragusin of Tottenham during the Premier League match at the Emirates Stadium, Lon
Brighton a făcut deja planul! Ce se întâmplă cu Philip Otele dacă ajunge în Premier League
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ - SC OȚELUL GALAȚI, SUPERLIGA SUPERBET (23.10.2023)
Citește și
UEFA a dezvăluit cum se vor împarți banii în noul format al Ligii Campionilor
ucl
Luis Enrique, întrebat direct: ”Îl lași pe Mbappe rezervă cu Barcelona?” / ”Dacă faceți asta”
profimedia-0854035569
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Cristiano Ronaldo îi va înfuria pe fanii lui Real Madrid! Ce echipă vede favorită la câștigarea Champions League
Real Madrid v Liverpool - UEFA Champions League Final

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale