• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Sporting Lisabona pleacă favorită în ”dubla” cu FCSB, numai că atmosfera din cadrul clubului portughez nu este deloc una pe placul lui Jorge Jesus. Tehnicianul, în vârstă de 63 de ani, a primit o veste la care nu se aștepta deloc.

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, atunci când Jesus i-a chemat la el în birou pe doi dintre cei trei căpitani pentru a discuta viitorul acestora, după ce a simțit că aceștia nu se antrenează cum trebuie și că sunt nemulțumiți de ceva. Este vorba despre Adrien Silva (28 de ani) și despre William Carvalho (25 de ani), după cum susțin jurnaliștii de la ”OJogo”. Cei doi fotbaliști i-au transmis reputatului tehnician că ar fi mai bine să nu se mai bazeze pe ei, pentru că vor să se transfere la alte formații în acest mercato, care se va închide la data de 31 august.

Primul meci dintre Sporting și FCSB se va juca în Portugalia, la Lisabona, pe 15 august, iar returul pe 23 august, pe ”Arena Națională”, ambele partide de la ora 21:45.

Jesus, care a purtat discuții individuale a primit răspunsuri similare la care nu se aștepta deloc. Adrien Silva este chitit să plece, mai ales că în vara trecută a fost la un pas de campioana de atunci din Anglia, Leicester, numai că tranzacția a picat în ultimul moment. Mijlocașul central, cu dublă cetățenie, portugheză și franceză, le-a comunicat lșefilor că va mai sta un sezon pe ”Alvelade”, dar că la prima ofertă va pleca. Tocmai de aceea, când Jesus l-a întrebat dacă poate conta pe el în sezonul viitor, Silva a exclamat energic: ”Nu!”.

Carvalho nu este așa determinat să plece, precum Silva, dar așteaptă oferte. Fundașul i-a transmis însă antrenorului că, în cazul în care nu va primi o ofertă din partea unei echipe mai bune ca Sporting, atunci va continua pe ”Alvelade”. 

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Până la primul meci cu FCSB mai este o săptămână. Oficialii lui Sporting nici nu concep ca echipa să nu ajungă în grupele UCL, dar rămâne de văzut care sunt jucătorii pe care se va putea baza cu adevărat Jesus, mai ales că și portarul Rui Patricio este foarte aproape de un contract cu PSG