• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Șeptarul lui Real Madrid a înscris deja de două ori în acest sezon de Champions League, iar cea mai "proaspătă" reușită a portughezului a venit marți, în fața Borussiei Dortmund, în minutul 17. Chiar și așa, spaniolii au analizat antrenamentul lui Real Madrid dinaintea partidei de pe Westfalenstadion și au constatat că lusitanul este destul de nervos și și-au adresat întrebarea de ce a ajuns în această stare.

Deși a revenit pe teren după accidentarea suferită la Euro 2016, Ronaldo nu evoluează încă la randament maxim, au fost de părere jurnaliștii spanioli, care au mai constatat că lusitanul are ieșiri din ce în ce mai dese. Ronaldo a vociferat la golul Karim Benzema din partida cu Las Palmas, iar cinci minute mai târziu l-a jignit pe Zinedine Zidane în momentul schimbării.

Prezent cu madrilenii în Germania, CR7 a fost analizat de aceiași jurnaliști, înaintea întâlnirii din Liga Campionilor, cu Borussia Dortmund. În imaginile prezentate, Ronaldo a arătat o figură extrem de agitată, au comentat aceștia, care au analizat comportamentul fotbalistului în contactele cu Karim Benzema și Gareth Bale. La pauză, spaniolii au mai surprins un moment în care Ronaldo critică evoluția goalkeeperului Keylor Navas. În final, spaniolii își adresează întrebarea ”de ce este Ronaldo atât de frustrat?”.

Cristiano Ronaldo reușise dubla, dar cel de-al doilea gol marcat de starul portughez a fost anulat pe motiv de ofsaid. La pauza meciului, Ronaldo a a dorit să afle dacă golul său a fost anulat corect.