• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Spartak Moscova, după ce o torţă aruncată de fanii echipei ruse a fost aproape să îl lovească pe arbitrul meciului cu formaţia slovenă Maribor din Liga Campionilor, informează Reuters.

Spartak Moscova a revenit în Liga Campionilor după o pauză de 5 ani, dar fanii ruşilor au avut un comportament scandalos la meciul din deplasare cu Maribor.

În timpul partidei din Slovenia, o torţă aruncată din sectorul rezervat suporterilor echipei oaspete a fost la un pas să-l lovească pe arbitrul Deniz Aytekin. Din fericire, Aytekin a scăpat nevătămat, iar meciul a continuat. Meciul s-a terminat la egalitate, 2-2.

UEFA a deschis de asemenea o procedură disciplinară împotriva antrenorului echipei spaniole Sevilla, Eduardo Berizzo. Acesta a fost trimis în tribune de arbitrul Danny Makkelie fiindcă a lovit mingea într-un moment când un jucător al lui Liverpool se pregătea să repună de la margine, în timpul meciului încheiat 2-2. După eliminarea sa, Berizzo va fi suspendat cel puţin pentru următorul meci al Sevillei în Liga Campionilor, contra lui Maribor, a indicat UEFA.

Comisia de disciplină a UEFA se va ocupa de aceste două cazuri pe 21 septembrie.

AGERPRES