• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Teixeira a recunoscut superioritatea lui Sporting la finalul meciului de pe Arena Națională, încheiat cu victoria lusitanilor, scor 5-1. Veteranul roș-albaștrilor a vorbit pentru presa din Portugalia și a făcut o scurtă analiză a disputei de la București.

"Am făcut o primă repriză bună și am reușit să egalăm repede după ce am fost conduși. Apoi, în repriza secundă am încercat să evoluăm mai ofensiv, dar Sporting a marcat golurile doi și trei pe contraatac și practic totul s-a încheiat atunci. Acum trebuie să muncim și să ne prezentăm cât mai bine în Europa League. Sporting ne-a fost clar superioară și le urez mult noroc în UEFA Champions League" a declarat mijlocașul

Teixeira va împlini 37 de ani pe 2 octombrie și a ajuns la FCSB în această vară, liber de contract, după despărțirea de Astra. Mijlocașul cunoaște foarte bine campionatul Portugaliei și pe antrenorul lui Sporting, cu care s-a și întreținut câteva clipe la finalul partidei tur. Jucătorul FCSB-ului le ține pumnii foștilor adversari în campionat.

"Sporting e o echipă foarte puternică și a arătat asta în ultimele două meciuri, cu Guimaraes și aici, la București. Va fi un campionat foarte complicat în Portugalia dar le urez mult succes și sper să-l câștige" a mai declarat Teixeira.