• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Sporting Lisabona a renunțat la antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu FCSB, pe care urma să-l desfășoare pe Arena Națională, pentru a proteja gazonul proaspăt montat.

De altfel nici roș-albaștrii nu au făcut antrenament pe stadionul unde se va desfășura meciul, preferând să țină ședința de pregătire la baza clubului din Berceni. Iarba abia a fost schimbată pe cel mai mare stadion al ţării şi existau anumite riscuri dacă fotbaliştii s-ar fi pregătit atât de repede. 

"Nu-mi place să vorbesc foarte mult despre gazon. Nu e o scuză. Toţi călcăm pe el, e la fel pentru ambele echipe. Nu trebuie să pierdem timpul să vorbim despre terenul joc, trebuie doar să ne îndeplinim obiectivul mâine", a spus Coentrao, în conferinţa de presă din această seară, completat de tehnicianul Jorge Jesus: "Aşa cum a zis şi Fabio, indiferent dacă va fi bun sau nu gazonul, noi nu vom căuta scuze. Am colaborat cu cei de la UEFA tocmai pentru a proteja acest teren. Nu asta va fi o problemă pentru echipa mea".

Există posibilitatea ca lusitanii să se antreneze mâine în Ghencea, dar se vehiculează în acelaşi timp şi varianta Chiajna. Aceasta din urmă este ceva mai departe, astfel că portughezii ar vrea să salveze timpul pe care l-ar putea pierde în trafic.

În altă ordine de idei, meciul de mâine este unul extrem de important pentru ambele echipe. Pentru Sporting ar fi un adevărat dezastru financiar dacă nu ar intra în grupele Champions League, ținând cont de faptul că au cheltuit foarte mulți bani pe transferurile făcute în această vară.

De cealaltă parte, pentru FCSB, calificarea în grupele celei mai importante competiții intercluburi din lume ar însemna o performanță, iar Gigi Becali le-a promis jucătorilor săi o primă de 100.000 de euro. De altfel, meciul de mâine este cel mai important din cariera de antrenor a lui Nicolae Dică.

Partida dintre FCSB și Sporting se va disputa miercuri, 23 august, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT