• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Laurenţiu Reghecampf a surprins înainte de returul cu City, alegând să menajeze mai mulţi jucători. Printre ei şi Nicolae Stanciu, cel mai în formă fotbalist din Liga 1, despre care se spune că ar putea rămâne în Anglia după confruntarea contra "cetăţenilor".

Nicolae Stanciu nu a fost inclus de staff-ul tehnic al roş-albaştrilor în primul "11", lucru total neaşteptat în condiţiile în care toţi ochii ar fi fost pe el în perspectiva unui transfer. Explicaţiile pentru decizia lui Reghe pot avea în vedere teama de o nouă umilinţă, lucru care fără doar şi poate i-ar fi afectat cota decarului, însă există şi posibilitatea ca vicecampioana să fi ajuns deja la un acord cu o grupare din Premier League pentru un transfer. În aceste condiţii, o forţare a jucătorului într-un meci fără miză nu avea vreun sens, în condiţiile în care risca o posibilă accidentare.

"Eu nu cred că varianta evitării expunerii stă în picioare. Mai degrabă, s-au înţeles", a spus fosta mare glorie a Stelei, Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special, completat de Ienei: "Eu l-aş fi băgat, nu mă gândesc că s-ar putea accidenta. Mă gândesc că o să joace bine. Şi pentru el, şi pentru echipă".

În zilele anterioare presa din Anglia a scris la unison despre iminenţa transferului mijlocaşului la Southampton, însă Reghe a dezvăluit că un alt club din Premier League (pe care nu l-a numit) ar fi tatonat această pistă.