• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Anderlecht a pierdut meciul de debut în grupele Champions League, scor 0-3, în fața celor de la Bayern. Cei doi români din lotul belgienilor, Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu, au fost titulari pentru echipa lor. Dacă primul a fost schimbat în minutul 58, cel de-al doilea a fost integralist.

Evoluția lui Stanciu a fost criticată de presa din Belgia care i-a acordat românului nota 4, cea mai mică din echipa sa. ”A avut o ocazie clară de a face 1-1, dar a irosit-o. Este clar că nu se regăsește și îi lipsește încrederea”, au scris jurnaliști de la Het Laatste Nieuws.

Mijlocașul român de 23 de ani a fost criticat și de cei de la Het Niuwsbald, care i-au acordat nota 5. "Ce se întâmplă cu românul de 10 milioane de euro? Mijlocașul tehnic pare că se scufundă tot mai adânc în mlaștină", au scris aceștia în ediția tipărită.

De partea cealaltă, Chipciu, folosit pe postul de fundaș dreapta, a avut o evoluție apreciată, primind nota 6 din partea jurnaliștilor de la Het Laatste Nieuws. ”A început exact așa cum îl știm. A avut o evoluție bună”.

Următorul joc al celor de la Anderlecht, în grupele Champions League, va fi cu Celtic, pe teren propriu, pe 27 septembrie. Scoțienii au fost umiliți în primul meci de către PSG, cu scorul de 0-5.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT