• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce a fost surclasată de formaţia portugheză Sporting Lisabona cu scorul de 5-1 (1-1), miercuri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa a doua a play-off-ului competiţiei. Becali nu pare a fi prea interesat de Europa League, acolo unde va juca echipa sa.

Roş-albaştrii au visat la o calificare istorică timp de trei reprize cu Sporting, însă se vor mulţumi cu a doua competiţie inter-cluburi din lume, care îi va aduce în buzunar lui Becali aproximativ 8-9 milioane de euro. Chiar dacă are şanse să fie chiar în urna 1 la tragerea la sorţi, patronul FCSB nu pare foarte interesat de Europa League, urmând ca echipa să se axeze pe campionat.

"Nu mă mai interesează decât campionatul. Gata, ne-am atins obiectivul, trebuia să ajungem în play-off-ul UCL. O să jucăm cu rezervele în Europa League", a spus Becali, la Digi Sport Special.

Întrebat despre Dică, un antrenor care a pierdut clar duelul tactic cu omologul Jorge Jesus, care l-a surprin încă din start, Becali a ţinut să transmită un mesaj de susţinere pentru antrenorul său.

"Nicolae Dică a trecut examenul, nu mai are rost să-l punem la îndoială. El asta trebuia să facă, să califice echipa în play-off-ul UCL. De acum încolo, pe mine mă interesează campionatul. Dar, cu jucătorii care vin din urmă, cu Nedelcu, Coman, Planic, o să ridicăm nişte mici pretenţii şi de calificare în primăvara europeană. Acolo se poate", a mai spus Becali.