• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Luis Suarez nu a reacţionat prea bine după ce a fost înlocuit în minutul 89 al partidei susţinute de Barcelona pe terenul lui Sporting Lisabona, în etapa a doua a grupei D din Liga Campionilor.

Atacantul uruguayan a gesticulat la adresa lui Ernesto Valverde, cu care a şi vorbit imediat după ce a fost înlocuit.

"Nu s-a întâmplat nimic special", a comentat Valverde incidentul cu atacantul uruguayan, nervos şi pentru că nu a marcat pe Jose Alvalade, unde Barca s-a impus cu 1-0, graţie autogolului lui Coates din minutul 49.

Suarez n-a mai marcat în deplasare, în Liga Campionilor, de peste doi ani, de la partida cu AS Roma, scor 1-1, din 16 septembrie 2015.

Uruguayanul a marcat două goluri în şapte meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, însă Valverde nu-şi face griji în privinţa formei atacantului în vârstă de 30 de ani: "A înscris chiar duminică (n.r. în victoria cu 3-0 de la Girona). Aş fi îngrijorat dacă nu ar fi aproape de gol constant, însă el este mereu aproape să marcheze. Chiar şi acum a fost aproape şi sunt sigur că va înscrie din nou".

154 de meciuri a jucat Luis Suarez pentru Barcelona, în toate competiţiile

123 de goluri a marcat uruguayanul pentru catalani

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT