• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gabriel "Gabigol" Barbosa (20 de ani) va fi împrumutat mâine de la Inter la Sporting, adversara FCSB din play-off-ul Champions League.

După ce i-a luat în această vară pe Coentrao (împrumut de la Real Madrid) şi Mathieu (Barcelona), formaţia din Lisabona e gata de o nouă achiziţie de marcă. Cu doar două zile înainte de returul cu FCSB, din play-off-ul Ligii, "leii" îl vor înregimenta pe Gabriel Barbosa.

Atacantul adus de Inter cu mare tam-tam şi pentru care nerazzurrii au plătit 29,5 milioane de euro pentru a-l transfera de la Santos în 2019 nu a impresionat în Serie A. Drept urmare, nefiind o soluţie pentru primul 11 al italienilor, conducerea lui Inter a decis să îl împrumute, anunţă football-italia.net.

Acesta va ajunge la Lisabona luni şi va semna contractul cu Sporting. Deocamdată nu se ştie exact dacă portughezii vor plăti întregul salariu al vârfului, cifrat la 2,5 milioane de euro, existând informaţii că Inter va susţine o parte importantă în continuare.

Evident, "Gabigol" nu este pe lista UEFA şi nu va putea evolua contra FCSB, însă un atac format din el şi Bas Dost, cel care a fost la un pas de gheata de aur anul trecut, se anunţă unul "exploziv" în acest sezon.

24 de goluri în 83 de partide a marcat Gabriel Barbosa pentru Santos, înainte de transferul la Inter. Mulţi l-au văzut urmaşul lui Neymar, dar la Inter a punctat o singură dată în 9 apariţii.