• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Statisticienii de la Who Scored au realizat echipa tip de până acum din UEFA Champions League, pe baza notelor pe care le-au acordat jucătorilor în primele trei etape din faza grupelor. Spre surprinderea tuturor, din formația ideală lipsește cel mai bun marcator din istoria competiției și deținătorul Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo.

Și Lionel Messi a fost la un pas să nu se afle în acest ”11” realizat de Who Scored. Argentinianul a intrat însă în echipa tip, după ceea ce s-a întâmplat miercuri seara, atunci când a marcat pentru Barcelona împotriva lui Olympiacos, iar Romelu Lukaku, cel care avea un rating de 9,1 după primele două jocuri, a primit 6,58 pentru prestația de la Lisabona, cu Benfica și a ieșit din respectiva formație.

Cu un rating mai slab decât Messi, Harry Kane și Lukaku (8,16), Cristiano Ronaldo nu și-a găsit locul în echipa așezată într-un 4-4-2 de respectivii statisticieni.

De altfel, Real Madrid are un singur reprezentant în această echipă, pe Nacho Fernandez. PSG domină formația ideală, cu cinci reprezentanți: Neymar, Kylian Mbappe, Marco Verratti, Dani Alves și Alphonse Areola.

Echipa ideală a primelor trei etape din grupele UCL:

Areola (PSG) - D. Alves (PSG), Stones (Manchester City), Nacho (Real Madrid), Kolarov (Roma) - Mbappe (PSG), De Bruyne (Manchester City), Verratti (PSG), Neymar (PSG) - Kane (Tottenham), Messi (Barcelona).

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT