• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Manchester City a câştigat, miercuri, meciul de pe teren propriu cu Steaua, scor 1-0, în manşa retur a play-off-ului Ligii Campionilor. Formaţia din Manchester s-a calificat în grupele Ligii Campionilor cu scorul general de 6-0, în timp ce Steaua va juca în grupele Europa League.

După umilinţa de la Bucureşti, vicecampioana României a interpretat o altă partitură, spre bucuria lui Tamaş, care, la final, a analizat pe scurt partida.

"Am arătat ca o echipă, a fost un rezultat bun. În primul rând ne-am apărat, nu le-am lăsat spații. City a marcat însă dintr-un moment de neatenție, dar per ansamblu cred că am jucat chiar bine", a spus apărătorul central, la sport.ro.

Întrebat despre tragerea la sorţi pentru grupele Europa League, Tamaş şi-a manifestat optimismul că Steaua va avea, de data asta, noroc.

"Îmi doresc din tot sufletul primăvara europeană, nu contează cu cine picăm. Trebuie să trecem de grupe, eu asta îmi doresc!", a mai spus fundaşul.

Stanciu este curtat insistent de formaţii din Premier League, dar lui Tamaş nu i se pare nimic ieşit din comun. Fiecare jucător de la Steaua are valoare pentru a evolua în campionatul Angliei, e convins fundaşul: "Trebuie să ne facem datoria, fiecare jucător dacă își face datoria trebuie să plece. Asta le doresc și colegilor, toate echipele să arate că au fotbaliștii. Stanciu poate juca în Premier League, toți jucătorii noştri pot evolua acolo"