• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Sporting, adversara FCSB-ului din play-off-ul Champions League, a aproape să oficializeze ultimul transfer, chiar înainte de dubla cu ”roș-albaștrii”, una crucială pentru întreg sezonul celor două echipe.

Astfel, Stefan Ristovski va deveni noul jucător al lui Jorge Jesus. Fundașul dreapta din Macedonia al celor de la Rijeka va ajunge curând în Portugalia. Jucătorul cotat la 2,5 milioane de euro va fi prezentat cel târziu duminică, susține gol.dnevnik.hr.

”E adevărat. Ristovski va pleca în următoarele zile și transferul va fi anunțat după ce contractul va fi semnat. Nu a vrut să își prelungească înțelegerea cu noi.

Am vrut să îl păstrăm pentru dubla din play-off-ul Champions League, dar Sporting și jucătorul nu au dorit”, a spus președintele lui Rijeka, Damir Miskovic.

Înainte de a ajunge la Rijeka, Ristovski a mai jucat la Vardar și Parma. Din 2011, acesta e internațional macedonean: a adunat 33 de selecții și a marcat un gol pentru țara sa.

Portughezii au mai adus jucători de la echipe precum Barcelona, Real Madrid sau AS Roma. Cei de la Sporting i-au transferat în această vară pe Jeremy Mathieu (venit gratis de la Barcelona), Fabio Coentrao (ajuns tot gratis de la Real Madrid), Seydou Doumbia (de la AS Roma, de asemenea liber de contract), Marcos Acuna, (de la Racing Club, pentru 9,6 milioane de euro), Bruno Fernandes (de la Sampdoria, pentru 8,5 milioane de euro) şi Cristiano Piccini (de la Betis, pentru 3 milioane de euro).