• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Golul înscris de starul Barcelonei, în meciul de pe teren propriu cu AS Roma, din luna noiembrie, din faza grupelor Ligii Campionilor, a ales UEFA cel mai frumos gol al sezonul.

Argentinianul a finalizat cu o scăriţă o acţiune colectivă la care au mai luat parte Neymar şi Luis Suarez. Partida a fost câştigată de catalani cu scorul de 6-1. Starul Barcelonei a obţinut 34% din voturile exprimate, fiind urmat, de lusitanul Ricardinho, cu 13%, după golul înscris împotriva Serbiei, la Campionatul European de fotbal în sală, din luna februarie.

Ultima poziţie a podiumului a fost ocupată de elveţianul Xherdan Shaqiri, cu spectaculoasa lui reuşită împotriva Poloniei, în optimile de finală ale EURO 2016.

Deşi a obţinut distincţia pentru cel mai frumos gol al sezonului trecut, Messi nu este printre cei trei nominalizaţi pentru titlul de "cel mai bun fotbalist al anului în Europa". Aceştia sunt Cristiano Ronaldo, Gareth Bale şi Antoine Griezmann. Câştigătorul acestei distincţii va fi cunoscut în această seară, cu ocazia tragerii la sorţi a grupelor Ligii Campionilor. Gala de la Monaco va recompensa astfel cele mai importante realizări din sezonul trecut. Se pare însă că portughezul va fi cel care va câștiga trofeul, mai ales că a câștigat Champions League, dar și titlul european cu Portugalia la Euro 2016, ceea ce denotă că traversează cel mai bun sezon al carierei sale. 

VEZI GOLUL CARE I-A ADUS LUI MESSI PRIMUL LOC