• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Joe Hart a fost în premieră titular la Manchester City în mandatul lui Pep Guardiola, în returul cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor, însă zilele sale pe Etihad par să fie numărate.

"Cetăţenii" au rezolvat deja transferul lui Claudio Bravo, de la FC Barcelona, astfel că Hart se va despărţi de echipa la care a ajuns în 2006, iar un indiciu în acest sens poate fi observat în afara arenei pe care City îşi dispută meciurile de acasă.

 

Astfel, fotografia portarului de 29 de ani care se putea vedea în afara Etihad Stadium a fost înlocuită cu un banner care promovează un eveniment organizat de academia clubului.

Deşi Guardiola încearcă să scape de Hart, fanii lui City prezenţi în tribune la meciul cu Steaua şi-au arătat sprijinul pentru portarul naţionalei Angliei, pe care l-au aplaudat şi căruia i-au dedicat mai multe cântece şi bannere.

La returul cu vicecampioana României, Hart nu doar că a fost titularizat, dar a primit şi banderola de căpitan.