• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Un fan al lui APOEL Nicosia s-a recomandat drept fotoreporter în încercarea sa de-a obține o fotografie cu starul Realului, Cristiano Ronaldo. Doar că intenția lui a fost dejucată de stewarzi, care l-au imobilizat exact în momentul în care se apropia cu telefonul în mână de starul portughez.

Delegația lui Real Madrid a sosit la Nicosia, în cursul zilei de luni, în jurul prânzului, pentru meciul cu APOEL. Incidentul a avut loc în fața hotelului Hilton din Nicosia acolo unde delegația spaniolă cobora din autocarul care i-a transportat de la aeroport. Marți și miercuri se vor disputa meciurile din etapa a 5-a a Ligii Campionilor.

S-a dat drept fotoreporter

O mulțime de fani i-a așteptat pe jucătorii Realului din fața hotelului și unul dintre ei a decis să obțină o fotografie cu Cristiano Ronaldo, prezentându-se staff-ului responsabil cu securitatea ca fiind fotojurnalist. După ce a obținut accesul în zona rezervată reprezentanților mass-media, el s-a îndreptat apoi spre starul portughez pe care l-a abordat cu telefonul mobil în mână. Intenția sa a fost imediat dejucată de șapte stewarzi, care l-au imobilizat pe bărbat.

Este pentru a doua oară în acest sezon când Ronaldo este supus unei suprasolicitare din partea fanilor. În timpul meciului cu Getafe de luna trecută, un tânăr a putut să obțină accesul pe ”Colosseum” Alfonso Perez, sărind peste un perete și pătruzând pe teren unde a schimbat câteva cuvinte cu Ronaldo, îmbrăcat în echipamentul lui Real Madrid și cu numărul portughezului pe spate. Fanul a fost condus ulterior în afara gazonului de staff-ului responsabil cu securitatea.