• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Scene regretabile la Napoli aseară, înainte şi după partida cu Dinamo Kiev, din Europa League. Fanii celor două echipe s-au bătut, iar un taxi a fost incendiat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Echipa lui Chiricheş (românul a fost doar rezervă) a ratat şansa să îşi asigure biletele pentru primăvara europeană din Champions League, remizând, scor 0-0, pe teren propriu, cu Dinamo Kiev.

Dacă în teren meciul nu a fost unul foarte animat, suporterii celor două echipe le-au dat mult de furcă forţelor de ordine. Doi fani ucraineni au fost atacaţi în apropiere de San Paolo, pentru ca apoi alte două grupuri de fani să se răfuiască câteva zeci de secunde, până la apariţia carabinierilor.

Dincolo de aceste episoade, un altul se putea transforma într-o adevărată dramă, anunţă Gazzetta dello Sport. În apropiere de via Giulio Cesare, un fan napoletan a aruncat cu o torţă într-un taxi, aparent fără un motiv evident. În maşină se aflau în acel moment două persoane - şoferul şi un client -, care au avut inspiraţia să iasă imediat. La doar câteva secunde, vehiculul a fost cuprins de flăcări, făcându-se scrum.

Poliţia a fost extrem de ocupată aseară în apropierea stadionului, mai notează sursa citată, operând mai multe arestări. Din fericire nu s-au înregistrat victime în conflictele dintre suporteri, ci doar răniri uşoare.