• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Real Madrid s-a calificat matematic în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după succesul convingător obţinut în Cipru, 6-0 cu APOEL. Totuşi, campioana Europei riscă să joace faza următoare a competiţiei fără unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi, Dani Carvajal.

Fundaşul dreapta este investigat de UEFA, după ce a primit un cartonaş galben pentru trageri de timp în minutul 90 al partidei cu APOEL, în urma căruia va fi suspendat la ultimul joc din grupa H, contra Borussiei Dortmund, pe teren propriu.

Forul continental a decis să deschidă o procedură disciplinară contra fotbalistului de 25 de ani, pe care îl bănuieşte de încălcarea Articolului 15 din Regulamentul Disciplinar. Concret, Carvajal este acuzat că ar fi primit intenţionat "galben" pentru a fi suspendat la un meci fără miză, apoi să intre "curat" în faza următoare.

Dacă va fi găsit vinovat, internaţionalul spaniol va fi suspendat două meciuri, ceea ce înseamnă că nu va putea juca în optimile de finală ale UCL.

În trecut, Real Madrid s-a mai aflat în vizorul UEFA pentru acelaşi motiv, după ce Sergio Ramos şi Xabi Alonso au primit intenţionat "galbene" la îndemnul fostului antrenor al grupării "blanco", Jose Mourinho.