• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Jurnalistul britanic Alan Green a fost criticat de colegii săi de la BBC, după ce n-a reușit să-i pronunțe corect numele lui Marcelo de la Real Madrid, în timp ce era în direct la Radio 5 Live.

Acesta i-a deranjat pe colegii săi de la ”Match of the Day”, în timpul meciului dintre Tottenham Hotspur și Real Madrid, atunci când i-a spus brazilianului ”Marchelo” în loc de ”Marselo”.

În ultima perioadă, Green a comentat cu regularitate meciurile echipei Atlanta United din Major League Soccer, dar a revenit la un meci de Champions League miercuri, la BBC Radio 5 Live cu ocazia partidei pe care Spurs a câștigat-o cu 3-1.

Steve Wilson de la ”Match of the Day” a avut una dintre cele mai acide reacții după greșeala lui Green: ”Te gândeai că, după mai mult de zece ani în care a jucat pentru Brazilia și Real Madrid, toată lumea știe să-i pronunțe numele lui Marcelo”, a scris acesta pe Twitter.

BBC nu și-a asumat nicio poziție oficială după cele întâplate.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT