• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Beșiktaș și Napoli au terminat la egalitate (1-1) întâlnirea directă din Liga Campionilor, dar egalul nu a făcut decât să încingă spiritele. După meci, zeci de fani s-au întâlnit la metroul din Istanbul și s-a iscat o bătaie generală.

În presa turcă și cea britanică au fost publicate imagini de la o stație de metrou din Istanbul, în care apar câteva zeci de suporteri îmbrăcați pe scări, încercând să spargă un cordon format din câțiva oameni de ordine - cel mai probabil, stewarzi sau responsabili cu securitatea stației de metrou.

Huliganii au folosit și diverse arme albe, printre care sticle, bețe, bastoane și cataramele curelelor și s-au împărțit pumni și picioare pe scările metroului din Istanbul.

Din ciocnirea violentă, cel puțin un fan s-a ales cu răni serioase. Din primele informații, se pare că ar fi suporter al lui Napoli, care a fost înjunghiat.

Pe teren, meciul dintre Beșiktaș și Napoli s-a încheiat 1-1. Ricardo Quaresma a deschis scorul din penalty pentru gazde, în minutul 79. 3 minute mai târziu a venit golul egalării, reușit de Marek Hamsik cu un șut extraordinar, din afara careului.

450 de fani ai lui Napoli au fost pe stadion la meciul cu Beșiktaș, de la Istanbul. În turul de acum două săptămâni, "vulturii" au avut 3.000 de fani pe San Paolo.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT