• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Bogdan Vătăjelu le dă informaţii prețioase celor de la FCSB, din Cehia, despre Viktoria Plzen. Fundaşul Spartei Praga a indicat principalul pericol pentru poarta lui Florin Niţă.

Singurul român din campionatul Cehiei, Bogdan Vătăjelu o atenţionează pe FCSB înainte de returul cu Viktoria Plzen. Atacantul Michal Krmencik are poftă de gol - după ce a marcat în remiza la 2 de pe Arena Naţională, a înscris şi în prima etapă din Cehia, în victoria cu 4-0 cu Dukla Praga. ”Cred că atacantul, mie mi se pare un jucător important, s-a văzut și în tur că e un jucător destul de puternic și foarte bun la jocul de cap și cred că la el ar trebui să aibă mare grijă”, a susținut Bogdan Vatajelu, jucătorul de la Sparta Praga. Vătăjelu îi îmbărbătează pe elevii lui Nicolae Dică. Pe Doosan Arena din Plzen nu va fi o atmosferă foarte ostilă.

”E un meci apăsător pentru că e în joc o calificare mai departe în Champions League dar din punctul de vedere al fanilor, al galeriei lui Plzen nu cred că ar trebui să își facă probleme. E clar că Steaua va avea un meci destul de greu acasă la Plzen, dar sper să prindă o zi foarte bună să se mobilizeze și să treacă mai departe”, a mai punctat românul în interviul exclusiv realizat cu el de Digi Sport, la Praga.

În ultimii ani Viktoria Plzen a pierdut în Europa League de două ori cu echipele româneşti, chiar în Cehia. 1-4 cu Petrolul în 2014 şi 1-2 cu Astra anul trecut. De fiecare dată pe teren s-a aflat actualul jucător al celor de la FCSB, Filipe Teixeira, care a şi marcat pentru Petrolul.

FCSB va susține miercuri un meci de totul sau nimic. Echipa antrenată de Nicolae Dică va întâlni Viktoria Plzen, în returul turului 3 preliminar din Champions League, de la 21:15. În tur scorul a fost 2-2, după ce vicecampioana României a fost condusă de două ori, dar a reușit să revină prin Budescu și Teixeira.